Wednesday, April 10, 2013

Ndodhin edhe skena të tilla!

Frankie Essex
 
Është cilësuar për linja trupore të vëcanta dhe si një modele mjaft e suksesëshme. Bëhet fjalë për Frankie Essex,e cila kësaj jave është bërë pjesë e një skene të pakëndëshme. Sapo ka arritur në restorantin “Nobu” në Londër për të kaluar një mbrëmje të këndëshme. Në orët e para të mëngjesit ajo është rrëzuar nga këpucët e saj. Ka qënë kushërira e saj Chloe që e ka shoqëruar 25 vjecaren të kalojë këtë momënt të pakëndëshëm,thekson “Daily Mail”.

-->

Reactions:

0 comments:

Post a Comment